Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: BOSSBON, EAGLES, MFAP, AUTOLINE, SURECOAT, MAXDURE
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 9000000-12000000
Opgericht Jaar: 1996
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Wordt Automobiel de Leveringsco. van Shenzhenbangrong, Ltd gevestigd in de Industriezone van Shishan, de Nieuwe Streek van Guangming, Shenzhen-Stad, de Provincie die van Guangdong van China, een gebied van meer dan 30.000 vierkante meters behandelen. Wij zijn zeer ervaren in het verfgebied met een geschiedenis meer dan 20 jaar. Wij hebben heel wat geavanceerd materiaal van de verfproductie, het testen materiaal, geïntroduceerd om een verscheidenheid van verven met high-end en stabiele kwaliteit, zoals de verf van de autoreparatie, industriële verf, aanplakbordenverf, metaalverf, meubilairverf, UVverf, plastic verf etc. te produceren. Wij gingen de ISO9001-Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem en Milieu het Beheersysteemcertificatie over van ISO14001. Onze R&D-afdeling, met meer dan 20 professionele technische personeel, chemische ingenieurs, houden strikte controle die van grondstoffen aan de kwaliteitswaarborg testen in productieprocessen, andwe neem ook in de ontwikkeling van nieuwe producten en het geven van klanten de meest professionele dienst in dienst. De uitstekende kwaliteit en de professionele dienst maken ons de verfleverancier op lange termijn van Foxconn-Groep, Huawei-Bedrijf, Sony en sommige grote internationale bedrijven worden.

Onze klanten en leveranciers zijn integraal aan onze geschiedenis van het succes. .during 20+ jaar, zijn wij van singal verffabriek om een automobielaftermarket de industrieleverancier gegroeid te worden. Wij zijn niet alleen de leverancier van de autoverf, maar ook allerlei de productenleverancier van de autozorg met hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs, zoals de het wrijvende samenstelling, undercoating, het afplakband, het wolstootkussen, het spuitpistool, de oppoetsende machine, de stopverfspatel, de filter, de zeef, het zelfklevende document, enz. Wij kunnen al deze goederen en levering aan de klanten combineren. Wij zijn uw professionele leverancier voor de automobielaftermarket producten!

 

China Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Bangrong Automotive Supplies Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Geschiedenis

1996, Gevestigde Fabriek.
2013, Verkoopmaatschappij in Hong Kong Established, en wij beginnen uit te voeren.
2014, Toevoegend Twee Productielijnen Toe te schrijven aan breidt zich van de Markten uit.
2015, Ingaand de Markt van Zuid-Azige, produceerden Onze Producten Jaarlijkse Verkoop is meer dan $5 Miljoen.
2016, Autoverf werd verkocht rond de Wereld, en de Kwaliteit en de Technologie van Onze Producten worden hoogst geadviseerd door Onze Globale Klanten.
2017, Bewogen aan het Nieuwe Bureaugebouw Toe te schrijven aan Schaaluitbreiding.
2018, Uitbreidt Onze Producten van Verkoopteam for providing our qualified aan Meer Klanten over de Wereld.
2019, Stabiele en Vlotte Ontwikkeling.
2020, Uitbreidende de Ontwikkelingsbehoeften van Onze Verkoopteam again for our company.
In 2021, werd Automobiel de Productenco. van Verkoopmaatschappijshenzhen Bangrong, Ltd Foshan-Tak opgericht.

Dienst

1. OEM verleende de dienst. Wij kunnen voor de klanten voor hun eigen merken ontwerpen en maken.

2. Snelle Levering. Wij kunnen de productie beëindigen en leveren/verschepen de goederen binnen 7 tot 10 dagen na de bevestigde orde.

3. Wij zullen de producten volgens het verzoek van de klanten, de kwaliteit en het speciale vereiste produceren.

4. Wij verstrekken de promotiegiften aan de klanten. Als de klanten hun eigen merk hebben, zullen de promotiegiften met hun eigen merknaam en ontwerp zijn.

5. Wij zullen volledig steun aan de klanten geven.

Ons Team

ALGEMENE MANAGER: 1 PERSOON

PRODUCTIEAFDELING: 38 PERSONEN

VERKOOPafdeling: 20 PERSONEN

QC AFDELING: 10 PERSONEN

R&D-AFDELING: 8 PERSONEN

LOGISTISCHE AFDELING (PAKHUIS): 15 PERSONEN

UITVOERENDE AFDELING: 8 PERSONEN

FAQs

1, is u een fabriek of een handelsbedrijf?

A: Wij zijn een professionele verffabriek met 20 years'+-geschiedenis. Wij produceren de autoverf hoofdzakelijk, en ook de industriële verf, houten verf, plastic verf, enz. Behalve van de verf, kunnen wij ook de toebehoren leveren van de autozorg, als het undercoating, wrijvend samenstelling, spuitpistool, oppoetsende stootkussens, wolstootkussens, schuurpapier, afplakband, filter, zeef, stopverfspatel, enz.

2, wat zijn uw systeem van de autoverf?

A: Wij veroorzaken de acrylauto refinish verf, het middelgrote vaste lichaam (lidstaten) en het hoge stevige (HS) systeem.

3, wat zijn de toepasselijke waaier van uw producten?

A: auto, vrachtwagen, de producten van de metaaloppervlakte, vangrail, aanplakbord, enz.

4, doen uw bedrijf kunnen de steekproeven aan test verstrekken? Wat is de minimumordehoeveelheid?

A: Wij kunnen de steekproeven kostenloos verstrekken. De minimumordehoeveelheid is 100cartons.

5, doen uw bedrijf verlenen de naverkoopdienst.

A: Ja, als er een verzoek is, kunnen onze ingenieurs de klanten bezoeken en de professionele oplossing verstrekken.

6, als ik aan China kom, hoe kan ik uw fabriek en bezoek vinden?

A: Wij stemmen in warm met uw bezoek in ons fabriek en bedrijf. Onze bestuurder kan naar de luchthaven of de benoemde plaats gaan u tot onze fabriek plukken.